U bevindt zich hier: Home

Startpunt

Welkom bij His Voice

Gospelkoor “His Voice” uit Alblasserdam is opgericht in augustus 1996. Het koor bestaat uit circa 85 enthousiaste zangers en zangeressen van 25 jaar en ouder. Tussen de leden heerst een sterke onderlinge verbondenheid, omdat we samen één doel hebben: zingen en musiceren voor onze God en Schepper en op die manier het evangelie doorgeven. De muzikale leiding is in handen van Jaco Mulder uit Emmeloord en het koor wordt begeleid door een vaste band bestaande uit piano, (bas)gitaar, slagwerk en synthesizer. Het repertoire van het koor is zeer afwisselend. Van rustige a-capella nummers tot swingende gospels. "His Voice" brengt vaak iets unieks, omdat veel van de liederen door onze eigen dirigent zijn geschreven of gearrangeerd. Om een zo breed mogelijk publiek te bereiken, worden de meeste liederen gezongen in het Nederlands en Engels. Naast het organiseren van eigen concerten, verleent "His Voice" regelmatig haar medewerking aan kerkdiensten en verschillende andere Christelijke activiteiten. Zo hebben we meegewerkt aan diverse opnames van het EO televisieprogramma “Nederland zingt”. In 2000 hebben we, in samenwerking met twee andere koren van onze dirigent, de kerst CD “Child of Calvary” uitgebracht. Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan hebben we in november 2006 onze eerste eigen CD “Flame of Love” uitgebracht. In november 2011 vierden we ons 15-jarig jubileum.

SING–IN met “His Voice” in de Havenkerk

Op zondagmiddag 2 november om 17.00 uur zal er in de Havenkerk aan de Ieplaan een dienst van lofprijzing en aanbidding worden gehouden. Een gezamenlijke dienst van de Havenkerk en de Ontmoetingskerk.

Medewerking zal worden verleend door gospelkoor “His Voice” onder de bezielende leiding van Jaco Mulder. De opwekkingsliederen van de samenzang worden begeleid door de muziekgroep van “His Voice”. De meditatie deze middag wordt verzorgd door Piet van Genderen. Het intrigerende thema van de dienst luidt: “Laat het maar gebeuren”. De woorden van Jezus toen Johannes de Doper aarzelde om Hem te dopen. Iedereen wordt van harte uitgenodigd voor deze SING-IN.

We zijn weer gestart met de repetities

Afgelopen maandag zijn we weer gestart met de repetities. Dit keer niet om 20.00 uur maar een half uur eerder om elkaar weer te ontmoeten en te spreken na weken van vakantie. 

Na gezellig bijpraten onder het genot van een kop koffie, zijn we weer met frisse moed gestart met het repertoire voor zondag 21 september. Dan zingen we mee in een dienst georganiseerd door de Merwebolder in de Maranathakerk in Sliedrecht. Deze aangepaste dienst voor verstandelijk gehandicapten begint om 14.15 uur. Iedereen is van harte welkom.

Het daarop volgende optreden is gepland op 2 november  in de Havenkerk te Alblasserdam. Ons koor zal dan akoestisch medewerking verlenen aan de middagdienst die om 17.00 uur begint. Een ander geluid en daarom zeer de moeite waard om te komen luisteren en mee te zingen.

Voor de Kerst zijn er plannen die later bekend gemaakt zullen worden.

We willen als koor samen zingen, samen getuigen en samen zingen tot Zijn eer. We willen daarom graag medewerking verlenen aan kerk-, evangelisatiediensten, open lucht diensten en zangavonden.

Voor meer informatie kunt u via de link op deze website contact opnemen.

Voor het laatste nieuws verwijs ik u graag naar FACEBOOK, die ook via deze site te bezoeken is.

Ook bent u van harte welkom om een keer te komen luisteren op de maandagavond in de Ontmoetingskerk, Blokweerweg 75 in Alblasserdam. We repeteren van 20.00-22.00 uur.