U bevindt zich hier: HomeNieuwsWe zijn weer gestart !!!

We zijn weer gestart !!!

Maandag 27 augustus  zijn we weer gestart met de repetities met vooraf een heerlijk Chinees buffet. Een culinaire start van het seizoen is een jaarlijkse traditie geworden en wordt door ons als leden dan ook zeer gewaardeerd. Eline en Hinke , heel veel dank voor jullie inzet!!

Dit jaar zal in het teken staan van een mooi project, een PAASPROJECT dat uitgevoerd zal worden in de lijdenstijd.

Het Paasproject is een samenvoeging van 2 Amerikaanse projecten “The power of the cross”en “In my place” waarbij het publiek wordt meegenomen naar de voet van het kruis.

Door de prachtige muziek en indrukwekkende teksten wordt het paasverhaal tot leven gebracht . Het project wordt geheel vertaald en wordt in het Nederlands gezongen.

Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend voor 1 seizoen lid worden en mee repeteren voor dit unieke Paasproject en dit een aantal keren mee uitvoeren.

Maar voor iedereen die van zingen houdt, kom gerust vrijblijvend luisteren op een van onze repetitieavonden.

Alle zangpartijen staan op de website van onze dirigent. Een belangrijk steuntje in de rug voor nieuwe leden

Ook de onderlinge band vinden we belangrijk, ontmoeten, omzien naar elkaar. Noem het maar de drie O’s. We horen dit vaak terug van onze leden.

We repeteren van 20.00 uur  tot 22.00 uur  in de Ontmoetingskerk, Blokweerweg 70 in Alblasserdam

Voor meer informatie kunt u terecht bij het secretariaat , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .